Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Αγαπητοί συνεργάτες Καθηγητές και  Σύμβουλοι Εθελοντές καλησπέρα σας,
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Συμπληρωματικά των οδηγιών για την διοργάνωση της Εμπορικής Έκθεσης 2015, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επιπρόσθετα ότι:
  • Στο Ταμπλό (ως πλάτη) του περίπτερου θα είναι ενσωματωμένη προμετωπίδα του ΣΕΝ/JA Greece, του οποίου οι διαστάσεις θα είναι 30 εκ. ύψος Χ 70 εκ. μήκος. Οπότε το όποιο έντυπο ή προωθητικό υλικό θα πρέπει να στερεωθεί στον υπόλοιπο χώρο της πλάτης. 
  • Επίσης δεν επιτρέπεται να παραμεριστεί ή αφαιρεθεί ο πάγκος ή το ταμπλό του περιπτέρου, δηλαδή να αλλάξει η διαρρύθμιση των περιπτέρων της Εμπορικής Έκθεσης. 
 
Να σας υπενθυμίσουμε / επισημάνουμε επίσης, ότι βάσει αυστηρών προδιαγραφών και οδηγιών που έχουμε από τη Διεύθυνση του MALL (κάτι που γνωρίζουμε και από τις προηγούμενες εκθέσεις στον ίδιο χώρο του Κέντρου), ο χώρος που μεσολαβεί μεταξύ καταστημάτων και περιπτέρων από τη μία, και μεταξύ περιπτέρου και του κιγκλιδώματος από την άλλη, θα πρέπει να είναι ελεύθερος γιατί αποτελεί κοινόχρηστο χώρο, και είναι η μόνη πρόσβαση για τη διέλευση των επισκεπτών του κέντρου και των πελατών των εμπορικών καταστημάτων, και αυτό οφείλουμε να το σεβαστούμε.
 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προετοιμασία σας!
 
Με εκτίμηση,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου